Uslovi korišćenja i pravila
sadržana u nastavku se odnose na sve posetioce i korisnike sajta Hungstars – https://hungstars.com

Mi smo HUNGSTARS DOO

Prodajno mesto: Veb šop https://hungstars.com/

Sedište firme: Crvenka 14,
11211 Palilula, Beograd

Kontakt:
E-mail: info@hungstars.com

Šifra i naziv delatnosti: 1413 – Proizvodnja ostale odeće
PIB: 109806589
Matični broj: 21246310

Korišćenjem sajta https://hungstars.com, prihvatate i slažete se sa svim pravilima i uslovima, koji s vremena na vreme mogu biti izmenjeni i objavljeni ovde bez prethodnog obaveštavanja.
Potrebno je da ovu stranicu posećujete periodično kako biste na vreme uočili eventualne izmene.

Opšti uslovi online kupovine

Kupovinom na online shop-u www.hungstars.com prihvatate uslove koji su navedeni u daljem tekstu.
Pažljivo pročitajte I upoznajte se sa pravilima koje primenjujemo.
www.hungstars.com zadržava pravo izmene I dopune uslova korišćenja bez prethodnog obaveštenja.
www.hungstars.com online shop je dostupna svakog dana od 00 do 24h kao I podrška.
Sva pitanja u vezi sa Vašim porudžbinama možete poslati elektronskim putem na info@hungstars.com , a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.
“HUNGSTARS” je u obavezi da sačuva privatnost korisnika www.hungstars.com i prikuplja samo osnovne informacije o korisniku koje su potrebne za poslovanje, a koje imaju za cilj najkvalitetniju moguću uslugu.
Svi podaci koje je korisnik uneo prilikom kupovine dostupni su samo zaposlenima u online shop-u www.hungstars.com
Takođe, svi zaposleni u HUNGSTARS DOO i na internet prodajnom mestu https://hungstars.com/, kao i  poslovni partneri, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
www.hungstars.com je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Propisani Opšti uslovi kupovine koji su navedeni biće sastavni deo Ugovora o kupoprodaji koji se zaključuje izmedju prodavca I kupca.

Dostava robe i eventualna ograničenja

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom koja garantuje kvalitet i vreme isporuke, a troškovi isporuke su iskazani u korpi, prilikom kupovine.
Isporuka je moguća na celoj teritoriji Srbije, a naručene proizvode dobijate za tri radna dana, ukoliko ih naručite prethodnog dana pre 12h (osim vikendom).
Roba poručena vikendom se obraduje i šalje u ponedeljak. Proces isporučivanja poručene robe na našem web shop-u može da traje od 2-15 radnih dana u zavisnosti od toga koja vrsta robe je u pitanju. (Pogledati više u opisima proizvoda). Ukoliko naručite više proizvoda sa različitim rokom isporuke UVEK će biti isporučeno u roku koji je opisan ispod proizvoda koji ima najduži rok isporuke.

Dostava robe se vrši preko Post Express-a i šalje se iz Beograda.

Za pošiljke čiji ukupan iznos prelazi 4.000,00 RSD, trošak poštarine će snositi HUNGSTARS DOO.

Politika reklamacija

Ako prilikom preuzimanja pošiljke uočite oštećenja na kutiji, dužni ste da pogledate proizvod, a ukoliko je oštećen da pozovete kurira koji je dostavio robu ili nas na e-mail info@hungstars.com kako bi kurir, uz prethodno pravljenje zapisnika, preuzeo proizvod za vraćanje.

Ukoliko ste otvorili proizvod koji ste poručili i uočili da postoji neki nedostatak, da to nije proizvod koji ste poručili – pozovite nas i mi ćemo o našem trošku u najkraćem mogućem roku preuzeti neispravan i poslati novi.

Dokaz o datumu prelaska rizika, za robu kupljenu preko internet prodavnice je fiskalni račun.
Potrošač može da izjavi reklamaciju telefonom, pisanim ili elektronskim putem uz dostavu računa na uvid ili slanjem kopije računa elektronskim putem kao i izjava u slobodnoj formi zbog čega se reklamira proizvod.

Čim preuzmemo robu, izdaćemo reklamacioni list ili elektronskim putem poslati potvrdu o prijemu reklamacije.
Po prijemu reklamacije Hungstars d.o.o. je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju.

Odgovor na reklamaciju potrošača sadrži odluku da li prihvata reklamaciju, izjašnjenje o zahtevu potrošača i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije.
Rok za rešavanje reklamacije ne može da bude duži od 15 dana, od dana podnošenja reklamacije. A isporuka nove robe (ukoliko ste se odlučili za zamenu) može da traje 30 dana.

Ukoliko iz objektivnih razloga ne može da se udovolji zahtevu potrošača u roku koji je dogovoren, dužni smo da navedemo rok u kom ćemo je rešiti i o tome obavestimo potrošača.
Prvo ćemo pokušati da uklonimo nedostatak, ako ne možemo da uklonimo da zamenimo novim proizvodom.

Potrošač nema pravo na reklamaciju ukoliko je nedostatak na robi nastao njegovom krivicom.

Vaš nalog

Korišćenje sajta https://hungstars.com ili određenih delova sajta zahteva kreiranje korisničkog naloga. Ukoliko koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje zaštite i privatnosti Vašeg naloga i lozinke i pristupa Vašem računaru, i prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se vrše pod Vašim nalogom i lozinkom. Ukoliko posumnjate u sigurnost Vašeg naloga, molimo da obavestite administratore sajta što pre moguće. Hungstars d.o.o. (https://hungstars.com) nije odgovoran za bilo koju štetu koja može da se desi od neautorizovanog pristupa Vašem nalogu.

Tačan opis ponuđenih roba

Na našem e-commerce prodajnom mestu https://hungstars.com/ Vam je predočen tačan opis ponuđenih roba, uključujući cenu istih izraženu u valuti transakcije – dinar (RSD).

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.
Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, HUNGSTARS DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

Način plaćanja pri kupovini na veb šopu

Na veb šopu https:/hungstar.com smo omogućili sledećI način plaćanja:

1. Plaćanje platnim karticama 
Kod plaćanja platnim karticama Vaš račun se automatski zadužuje za iznos sa Vaše porudžbine.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.